Sagstyring
 
 
Ved kundepleje forstår vi:
•	At kunderne får den bedste vejledning (Miljø, optimal udnyttelse af første sal mm.)
•	At vores materialer er af god kvalitet og arbejdet lever op til de krav der måtte være til et moderne og langlevende stråtag
•	Gennemgang med kunden af det udførte arbejde.
Vi indgår aftaler med andre håndværker firmaer når det kræves, f.eks. ved nybyggeri, det vil som regel være lokal håndværker som vi har godt samarbejde med.
Når det uforpligtende tilbud gives, står det punkt for punkt hvad der laves og hvad de enkelte ydelser koster. Der er dog taget forbehold for at udskifte spær mod merpris, hvis dette kræves for at løse opgaven hensigtsmæssigt. 
Er der specielle opgaver, får vi skitseret det så kunden kan se om det lever op til det helhedsindtryk de havde forestillet sig.
Når materialerne leveres ud til kunden, betaler kunden ca. 40% af den samlede sum, det garanterer os at få dækket vores materialeomkostninger. Vi udfører ikke en tidsplan på vores arbejde, da mange faktorer kan spille ind. Men vi prøver at udføre arbejdet i rimelig tid. Vi leverer alle materialer som skal bruges, medmindre der er en aftale med kunden om de selv skaffer materialer. Kunden er ansvarlig for eventuelle godkendelser, det vil sige byggetilladelser og færdigmelding til kommunen. Bygherren står for udgiften til ovennævnte.
Brandsikring.html